Car Magic
3434 Mályi, Fő út 113. 

Telefon: +36 3... megnézem
Mutassa térképen!

Autóüveg Fóliázás

SKYFOL AUTÓÜVEG HŐ- ÉS FÉNYVÉDŐ FÓLIÁZÁS

Autóüveg Hő- és Fényvédő fóliázás a megnövelt komfortérzetért...
Kimagasló hővédelmet szeretne láthatatlan fóliával?
Fóliák Hővédelem UV védelem Belátásvédelem Garancia
Shark NR * ***** ***** 3 év
Shark HPPro *** ***** ***** 5 év +
Shark NT ***** ***** ***** 5 év +
Shark NTPro90 ***** ***** * 5 év +
Shark NR: Napjainkban gyakran találkozunk azzal a problémával, hogy feltörik autónkat az üvegezésen át kínálkozó értékek miatt. Legegyszerűbb megoldás erre, ha gátoljuk a belátást a gépjármű utasterébe, így kevésbé vonzó a tolvajok számára, mivel nem látják mi van az autóban. (4 árnyalatban érhető el)

Shark HPPro: A klasszikus hővédő fóliák a legnépszerűbbek az autófóliák táborában, mivel egyszerre biztosítanak belátásvédelmet, hővédelmet és modern megjelenést. A SkyFol Shark HP sorozat a legújabb fejlesztésű mélyszínezett réteget egyesíti egy alumínium fémezett réteggel, ezzel biztosítva az erős hővédelmet és tartósságot. (5 árnyalatban érhető el)

Shark NT: A Skyfol NanoTech sorozat az autóüveg fóliák prémium terméke. Az oldószereknek ellenálló, SZÉN ALAPÚ SZÍNEZÉS tökéletesen ELLENÁLL AZ ELVÁLTOZÁSNAK, így fakulás a SKYFOL NT AUTÓFÓLIA sorozat esetében biztosan nem lép fel, még csekély mértékben sem. A SkyFol NT autófólia sorozat a legfejlettebb gyártástechnológiával készült amerikai termék. (5 árnyalatban érhető el)

Shark NTPro90: EZ AZ ÜVEGFÓLIA TELEPÍTHETŐ AZ ELSŐ OLDALSÓ ÜVEGEKRE, engedélyszámmal és bizonylattal. Miközben eleget tesz az előírt 70%-os fényáteresztő képességnek és az infravörös sugárzás (meleg) 53%-át kint tartja.

VÁLASSZA A HPPRO; NT sorozatot vagy NT PRO90 FÓLIÁT AMELYEKRE a SKYFOL ÉLETTARTAM GARANCIÁT vállal. A kibővített garancia 2-3 PERCES MŰVELETTEL ONLINE AKTIVÁLHATÓ. A garancia arra a valószínűtlen esetre szól, ha a fólia szétválna, ragasztóhiba miatt felbuborékosodna, vagy felválna amíg az Ön tulajdonában áll a jármű
 
 
 
 
 

oldalam.hu
Ezt a weblapot az MTT Média Kft. készítette. További információk: www.oldalam.hu