Car Magic
3434 Mályi, Fő út 113. 

Telefon: +36 3... megnézem
Mutassa térképen!

Horpadásjavítás

HORPADÁSJAVÍTÁS FESTÉS NÉLKÜL


Jégvert autók javítása és egyéb tárgyak okozta horpadások javítása festés nélküli "Car-Magic" technológiával.
Zavarja a sérülés az autóján?
Nem akarja lefestetni egy apró horpadás miatt?
A "Car-Magic" festés nélküli horpadásjavító technológia esztétikailag hibátlanul eltávolít kis és közepes méretű horpadásokat, amelyeket jégverés, vagy kisebb repülő tárgyak, illetve a parkolás során rányitott ajtók stb. okoznak az autón.
A technikával lehetőség van a fém karosszéria eredeti formájának helyrehozására, az eredmény a gyári festett állapothoz közeli és a megoldás költségkímélő. A hasonló eredményt adó festéssel szemben a kivitelezési idő- és a javítási költség annak mintegy 65-70 %-a, ugyanakkor a gépkocsi festékrétege és színárnyalata az eredetivel tökéletesen megegyezik.

Alkalmazása csak a kisebb vagy közepes kiterjedésű sérülések javításánál lehetséges, ezért roncsolt, törött karosszériák esetében nem használható. Amennyiben a festékréteg megsérült, úgy a festés nélküli horpadásjavítás szintén korlátozottan javasolt.
Annak eldöntése, hogy mikor lehetséges a technológia alkalmazása, kizárólag a helyszínen, szakember közreműködésével lehetséges, ezért minden esetben szükséges a sérült autó bemutatása. 

Karosszéria fóliázás, jégkár javítás Miskolc

 

  

 

 

 

 

 

 

 

    

 

 

 

 

oldalam.hu
Ezt a weblapot az MTT Média Kft. készítette. További információk: www.oldalam.hu