Car Magic Mályi
3434 Mályi, Fő út 113. 

Telefon: +36 3... megnézem
Mutassa térképen!

Autóüveg Fóliázás

SKYFOL AUTÓÜVEG HŐ- ÉS FÉNYVÉDŐ FÓLIÁZÁS

Manapság ha az autóüveg fóliázásáról beszélünk, akkor már jóval többről van szó, mint az ablakok egyszerű besötétítéséről, hiszen mint minden piac, ez is fejlődik és előtérbe kerültek olyan szempontok is, mint a gyermek védelme, vagy épp az egészség megőrzése. Meglepően hangzik, hogy az autóüveg fóliázás kapcsán egészségről beszélünk? Pedig ez így van. 

Skyfol autóüveg fólia sorozatok:

 

A Car Magic Mályinál is kapható az egyik legjobb autóüveg fólia, a Skyfol BabyGuard, amely több szempontot figyelembe véve a legjobb választás.

Mik ezek a szempontok?

  • Sugárzásvédelem,

  • Biztonság,

  • Hővédelem,

  • Belátásvédelem,

  • UV-védelem.

Sugárzásvédelem

Az üveget érő sugárzó energiát három részre bonthatjuk.

Az első rész az üvegen áthatoló ultraviola sugárzás mely a besugárzott energia mindössze 1%-át teszi ki, az energia 46%-a a látható fényből míg 53%-a az infravörös tartományból érkezik. A legmodernebb technológiának köszönhetően a Skyfol BabyGuard üvegfólia az UV sugárzás 99.9%-át, a látható fény valamint az infravörös sugárzás 95%-át kiszűri. Ezen adatok ismeretében bátran kijelenthető, hogy a kimondottan kisbabákra kifejlesztett Skyfol BabyGuard az ipar egyik leghatékonyabb és legtartósabb UV-, hő- és fényvédő autófóliája.

Biztonság

Gondolt már arra, hogy egy esetleges baleset bekövetkeztekor az ablakok nem egyszerűen betörnek, hanem szabályosan berobbannak? Egy ilyen ablaktörés komoly károkat okozhat a hátsó ülésen utazó gyermekekben, viszont a Skyfol Babyguard fólia, törés esetén egyben tartja az üvegtáblát, ezzel is meggátolva, hogy a szétrepülő szilánkok sérülést okozhassanak az utasokban. Ha mégis be kell törni az ablakot, akkor az üvegtábla könnyen megrepeszthető és egyben eltávolítható.

Hővédelem

Az autóüveg fóliázás egyik alapvető feladata a beszivárgó energia kiszűrése. Ennek az egyik formája, amikor a beszűrődő fény szinte felforralja az autó belsejét, a műszerfalat, vagy éppen a kárpitot. Ez a hatás is csökkenthető a Skyfol BabyGuard fólia alkalmazásával, ezáltal is komfortosabbá téve az utazást mind a sofőr, mind az utasok számára. A 30 %-kal magasabb hővédelem önmagáért beszél.

Belátásvédelem

Ha Önnel is előfordult már, hogy a nap szinte teljesen elvakította vezetés közben? Vagy, hogy a gyermeke arra panaszkodott, hogy semmit nem lát a telefon kijelzőjén a betűző naptól? A BabyGuard fólia természetesen erre is megoldást kínál úgy, hogy a vezetés közbeni kilátást semmilyen módon nem befolyásolja.

UV-szűrés

A 99,9%-os UV védelem olyan előnyt jelent, amit elsőre az ember nem is gondolna. Ha hosszabb útra megyünk, bizony előfordulhat, hogy a folyamatos napfényben vezetés következtében az autóban ülve is leégünk. A Skyfol BabyGuard UV szűrő technológiáját a múzeumi fóliák szűrő anyagait használja, amelyek a legnagyobb gondossággal készültek, hiszen értéktárgyak, műtárgyak védelmére fejlesztették ki.

Mindezek mellett egy olyan fontos szempontot is vegyen figyelembe, amikor a Car Magic Mályi szolgáltatását igénybe veszi, hogy az autóját szebbé varázsolhatja, hiszen a hagyományos tappancsos napellenzők, vagy a pelenkás megoldások amellett, hogy nem túl praktikusak, nem is túl elegánsak. Ha szeretne többet megtudni a Skyfol BabyGuard fóliáról, keresse fel a Car Magic Mályi telephelyét, vagy érdeklődjön +36 30 635 9509 számon.

oldalam.hu
Ezt a weblapot az MTT Média Kft. készítette. További információk: www.oldalam.hu