Car Magic Mályi
3434 Mályi, Fő út 113. 

Telefon: +36 3... megnézem
Mutassa térképen!

Épületüveg Fóliázás

 

SKYFOL ÉPÜLETÜVEG HŐ-, FÉNYVÉDŐ ÉS BIZTONSÁGI FÓLIÁZÁS

Az épületüveg fóliázást nemcsak vállalati ügyfeleink részére ajánljuk, hanem már magánszemélyeknek is. Rendkívül ésszerű megoldás azoknak a ház-, lakás-, vagy iroda-tulajdonosoknak, akik szeretnének pénzt megtakarítani az energiahatékonyság növelésével. 

Sokszor tapasztaljuk, hogy nyáron hiába hűtünk egy helyiséget, amint lekapcsoljuk a klímát, a szoba azonnal elkezd melegedni. A falak mellett fontos, hogy az ablaküvegek is megfelelő hőszigeteléssel legyenek ellátva. Erre kínál megoldást a Car Magic Mályi által is forgalmazott SkyFol Thermoprotect termékcsalád, amely számos kimagasló tulajdonsággal bír amellett, hogy praktikus megoldás.

  • Hővédelem: A SkyFol Thermoprotect ablakfóliák már az ablaknál megállítják a beáramló hőt a nyári hőségben, ezzel is pénzt spórolva Önnek. Hiszen a megszűrt hő miatt nem szükséges folyamatosan magas teljesítménnyel használni a klímaberendezést.

  • UV-szűrés: A speciális UV-szűrő technológiának köszönhetően nem kell aggódnia amiatt, hogy az ablaknál ülve káros sugárzásnak teszi ki a bőrét, vagy épp az ott játszó gyermekét.
    A SkyFol különleges ablakfóliái a napsugarak akár 93 %-át megszűrik, amivel elkerülhető az olyan mindennapi használati eszközök tükröződése, mint a televízió képernyője, vagy a laptop-számítógép monitorja.

  • Biztonság: Ha földszinti lakásban lakunk, vagy utcafronti családi házban, akkor kifejezetten zavaró lehet – mégis szükséges – a rács felszerelése az ablak elé, amitől az ott élők szinte börtönben érezhetik magukat. Erre kínál megoldást a SkyFol Security fóliacsalád, amivel azonos védelmi szintet érhet el, mint egy ablakráccsal, ellenben nem kell az épület esztétikumát rombolnia a biztonságért. A nemzetközi törésteszteken megfelelt biztonsági üvegfólia egy esetleges törés esetén is egyben tartja az üvegtáblát, így megóvja Önt és családját a személyi sérülésektől. 

Sokszor előfordul, hogy egy iroda kiépítésekor szimpla üvegajtót használnak, viszont időközben előtérbe helyeződik a privát szféra fontossága. Vagy szeretnének akár egy tárgyaló teljes diszkrécióját megadni, de az átlátszó üvegajtó miatt ez képtelenség. A SkyFol M, vagy a SkyFol Decour fóliák ezt a célt szolgálják, hiszen felhelyezésükkel részleges, vagy akár teljes belátásvédelemmel szolgálnak. Emellett a Car Magic Mályinál elérhetőek a SkyFol egyedi biztonsági üvegfóliái is, mint a Security S, a Security SSI, vagy a Securyti SDR, amelyek törés esetén védelmet biztosítanak a szétszóródó szilánkoktól. Emellett csökkentheti a hűtés költségeit a fólia által nyújtott hővédelem által.

Ha arra gondol, hogy az Ön cégének nem tudunk megoldást kínálni, mert polikarbonát tetőre nem lehet ilyen fóliát felhelyezni, akkor bizony téved. A SkyFol erre az esetre is kifejlesztett egy megoldást – ami természetesen nálunk is elérhető –, hogy az is megtalálja a megoldást a problémára, akinek nem az üvegfelület okozza a legnagyobb kihívást. A SkyFol XT 16SPC típusú fóliát kifejezetten polikarbonát felületekre telepíthető, és felhelyezése után a beszűrődő energia közel 90%-át képes megszűrni. 

Ha szeretné megvédeni a lakását, irodáját a betörőktől/kíváncsi szemektől, vagy szeretné csökkenteni a hűtési költségeit nyáron, akkor keressen fel minket Mályiban a Fő út 113. szám alatt, vagy hívja a +36 30 635 9509  számot.

oldalam.hu
Ezt a weblapot az MTT Média Kft. készítette. További információk: www.oldalam.hu