Car Magic Mályi
3434 Mályi, Fő út 113. 

Telefon: +36 3... megnézem
Mutassa térképen!

Horpadásjavítás, jégkárjavítás

 

HORPADÁSJAVÍTÁS ÉS JÉGKÁRJAVÍTÁS FESTÉS NÉLKÜL

 

Manapság az autónkat szinte végtelen formában érhetik károk és sajnos van, hogy a tulajdonos bármennyire is vigyáz, nem tudja megóvni a járművét a sérüléstől. Vegyünk egy egyszerű példát, amikor elmegyünk bevásárolni. Az autót bárhol hagyjuk, a parkolási sérülések – mint az ajtórányitás, vagy a tolatásból keletkező benyomódások, horpadások a karosszérián – rendkívüli bosszúságokat okozhatnak a gondos tulajdonosnak. Erre tud Önnek megoldást kínálni a Car Magic Mályi, amely a legmodernebb festés nélküli horpadásjavító technológiát alkalmazza a kisebb külső sérülések esztétikailag tökéletes eltávolítására. Mindezt a Miskolctól alig pár percre található Mályiban.

Egy jégvert autó látványa lesújtó lehet bárki számára, belegondolván a helyreállítási költségekbe és időbe. Ettől a kellemetlenségtől szabadíthatja meg Önt a Car Magic Mályi, ahol az eredeti fényezés állapotát tökéletesen megőrizve tudjuk az autója karosszériáján a horpadásokat eltávolítani. Nem beszélve a költséghatékonyságról, hiszen ezzel a művelettel mintegy 30-35%-kal olcsóbban kihozható a javítás.

Ezzel az eljárással azonban csak közepes és kisebb horpadások javíthatóak, ezért mindenképpen szükséges az autó szemrevételezése hogy a szakértő kollegáink megállapíthassák a károsodás mértékét, illetve, hogy alkalmazható-e ez a fajta technika. Ha a festékréteg is sérült, abban az esetben csak korlátozottan alkalmazható a módszer.

Amennyiben szeretne bővebben tájékozódni horpadásjavítás menetéről, keresse fel a Car Magic Mályi műhelyét telefonon a +36 30 635 9509-as számon! Várjuk megkeresését, készséggel állunk a rendelkezésére!

oldalam.hu
Ezt a weblapot az MTT Média Kft. készítette. További információk: www.oldalam.hu