Car Magic Mályi
3434 Mályi, Fő út 113. 

Telefon: +36 3... megnézem
Mutassa térképen!

Szélvédő Fóliázás

CLEARPLEX - SZÉLVÉDŐFÓLIÁZÁS

Aki úton van, annak folyamatosan szembe kell néznie a kockázattal, hogy közlekedés közben egy ártalmatlan(nak tűnő) kavics épp az autója szélvédőjének csapódik, amely aztán komoly károkat és persze rengeteg bosszúságot tud okozni. Ha egy céges gépjármű, legyen az személy-, vagy teherautó, szélvédőtörést szenved, akkor rendkívül kellemetlen anyagi veszteséget okozhat a tulajdonosnak mind a szerviz, mind az ebből fakadó időkiesés. Ezek elkerülésére fejlesztették ki a Car Magic Mályi által is forgalmazott ClearPlex szélvédőfóliát, amely egyedülálló módon érvényes Nemzeti Közlekedési Hatósági (NKH) engedéllyel rendelkezik. Ennek köszönhetően, ha a ClearPlex szélvédőfóliát választja, nem kell aggódnia, hogy emiatt az autója „elhasal” a forgalmi vizsgán. 

A ClearPlex fóliát kifejezetten arra tervezték, hogy megvédje az autója szélvédőjét a különböző károsodásoktól. A kavicsfelverődések erejét jelentős mértékben csökkenti, ezáltal megóvja az üveg eredeti állapotát, de védelmet nyújt a mosás által keletkező karcolásoktól, ami az évek során jelentősen csökkenti az autóból való kilátást, főként rossz fényviszonyok közt, így növelve a baleset kockázatát. A klímaváltozás ráadásul olyan szélsőséges időjárási viszonyokat okoz, hogy gyakorlatilag bármikor váratlanul elkaphat minket egy erős zivatar, vagy rosszabb esetben jégeső. Erre az esetre nem árt megfontolni, hogy a kár minimalizálására legalább a szélvédőt megmenthetjük a jégveréstől.

A ClearPlex fólia teljesen víztiszta, ezért nem befolyásolja a kilátás körülményeit, könnyen, akár néhány óra alatt felhelyezhető, ezért gyors megoldást nyújt az autóra leselkedő veszélyek csökkentésében. Emellett költséghatékony, valamint rengeteg időt és vesződséget spórol az autó tulajdonosának. Látogasson el a Car Magic Mályi műhelyébe, vagy érdeklődjön +36 30 635 9509 számon a ClearPlex szélvédő fóliáról.

oldalam.hu
Ezt a weblapot az MTT Média Kft. készítette. További információk: www.oldalam.hu