Car Magic Mályi
3434 Mályi, Fő út 113. 

Telefon: +36 3... megnézem
Mutassa térképen!

Car Magic

Köszöntjük a Car Magic Mályi honlapján!

 

Vállalkozásunk többek közt horpadásjavítással fényezés nélkül, autódekoráció készítéssel, autófóliázással, és épületüveg fóliázással foglalkozik. 2004-es indulásunk óta folyamatosan igyekszünk az ügyfeleink részére maximális színvonalon a lehető legjobb szolgáltatást nyújtani, amelyhez mindig a piacon elérhető legjobb minőségű anyagokat használjuk. Fáradhatatlanul azon dolgozunk, hogy ebben a változó világban kiegyensúlyozottan mi legyünk a legjobbak, ezért folyamatosan igyekszünk a legjobb minőségű anyagokkal dolgozni és kifogástalan minőségben elvégezni a ránkbízottt feladatot.

 

Amikor elindult a vállalkozásunk, nem gondoltuk, hogy ilyen utat fogunk bejárni és mára ilyen széles körben ismertek leszünk vagy azt, hogy ennyi szolgáltatási lehetőség közül választhat az, aki hozzánk fordul. Az induláskor, azaz 2004-ben csupán autók horpadásos sérüléseinek javításából állt a kínálatunk. Innen a nevünk is, a „Car Magic”. A kifejezés az USA-ból származik, és arra utal, hogy az autókon keletkező horpadásokat egyedi módon fényezés nélkül képesek vagyunk helyreállítani. Eleinte jégvert autók és egyéb tárgyak okozta horpadások javításával foglalkoztunk és már ez is elég volt ahhoz, hogy Észak-Kelet Magyarországon elterjedjen a hírünk. Mivel itt nem szerettünk volna megállni, új tevékenységeket vettünk fel a szolgáltatásaink listájára és 2009-ben már autók karosszériájának, illetve üvegeinek fóliázásával is foglalkoztunk. A partnereink körével együtt az igények is növekedtek, ezért ismét bővítettünk a szolgáltatási körünkön és mára nemcsak szimpla autófóliát használtunk, hanem különféle dekorációs anyagokkal is fóliázzuk az autókat, mint a nyomtatott vagy plotterelt matricák.

 

Amire nálunk számíthat:

  • Szakszerű munkakörnyezet. Így a járművét bátran ránk bízhatja, hiszen a legjobb körülmények közt végezzük el a kért munkálatokat.

  • A legjobb minőségű alapanyagok. Igyekszünk nyitott szemmel járni a világban és mindig a piacon lévő legjobb minőséget kínálni.

  • Szakmai hozzáértés. Munkatársaink a legjobb tudásuknak megfelelően és az elvártnál mindig jobban végzik a ránk bízott munkát.

  • Professzionális szerszámok. Hiszen a legjobb munkát csak a legjobb szerszámokkal lehet kivitelezni.

  • Elégedettség. Ha minket választ, garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel!

 

oldalam.hu
Ezt a weblapot az MTT Média Kft. készítette. További információk: www.oldalam.hu