Car Magic Mályi
3434 Mályi, Fő út 113. 

Telefon: +36 3... megnézem
Mutassa térképen!

Autócsomagolás

 

CAR WRAPPING - AUTÓCSOMAGOLÁS

Az egyedi megoldást kínáló autócsomagolást, vagy eredeti nevén car wrapping-et azoknak ajánljuk, akik céges flottájukat szeretnék egyedi mintával, színnel ellátni, vagy azoknak az autósoknak, akik szeretnék megóvni az autójuk eredeti állapotát, esetleg új külsőt szeretnének az autójuknak.

Az autócsomagolás nem más, mint amikor a gépjárművet részben, vagy teljes egészében egyedi igényeknek megfelelően lefóliázzuk tetszőleges színnel. Ez több szempontból is előnyös megoldás lehet bárki számára, hiszen egy céges autóflottát rövid idő alatt egységes külsejűvé lehet változtatni, vagy magánszemélyek esetében a már megunt színt lehet megváltoztatni, de éppen a későbbi sérülések, karcolások elkerüléséhez is megoldást nyújthat. Nem utolsó szempont, hogy az autó fényezését a fóliázással megvédhetjük a külső behatásoktól, mint a káros UV sugárzás, vagy az apróbb karcolások, kavicsfelverődések. Ha pedig megunták a fóliát, vagy eladósorba kerül az autó, akkor könnyen és gyorsan eltávolítható a fólia. Ezen kívül nagy előnye, hogy jóval olcsóbb megoldás, mint az autó újrafényezése, és egy esetleges sérülés esetén könnyen cserélhető. Azonban ha az elsődleges szempont a fényezés védelme a károsolástól, akkor ajánljuk az Ön figyelmébe a karosszériavédő-fóliázást, amely az autócsomagolástól eltérően áttetsző fóliával történő bevonat. Erről bővebben itt olvashat.

A Car Magic Mályinál megtalálhatóak a legkülönfélébb színek és minták, így bármilyen egyedi kérést teljesíteni tudunk, a döntés az Ön elképzeléseire van bízva. Jöjjön el és tekintse meg a színek és a minták széles választékát, munkatársunk készséggel segít Önnek a helyes döntés meghozatalában.  Termékkínálatunkban megtalálhatóak a mai népszerű- és a klasszikus karosszéria színek, de az egyedi megjelenéshez elérhetőek a szálcsiszolt, karbon, szálhúzott, színátmenetes, fényes, matt, vagy épp kígyóbőrmintás és bivalybőrmintás fóliák is. Az autója megjelenésének csak az Ön képzelete szab határt.

Mire számíthat, ha minket választ?

  • Az alábbi elérhetőségeink (+36 30 635 9509, info@carmagicmalyi.hu) egyikén felkeresi a Car Magic Mályi műhelyét, és munkatársunkkal időpontot tud egyeztetni egy személyes konzultációra a telephelyünkön (3434 Mályi, Fő út 113.). Ha már konkrét elképzelése van, akár közvetlenül a fóliázásra is van lehetősége időpontot egyeztetni.

  • A személyes megbeszélés során minden kérdésére választ kaphat, megtekintheti a fóliakínálatunkat és segítünk a legjobb megoldás kiválasztásában. Ha sikerült választania, összeállítunk Önnek egy árajánlatot. Ekkor már meg tudjuk mondani, hogy mennyi időre lesz szükség, hogy a munkát elvégezzük, Önnek mennyi ideig szükséges nélkülöznie a gépjárművét. Természetesen a célunk, hogy a lehető leggyorsabban elvégezzük a kért munkát és Ön mihamarabb visszakaphassa az autóját immáron a megújult külsővel.

  • Önnek ezután annyi dolga lesz, hogy a leegyeztetett időpontra elhozza az autót a telephelyünkre.

  • A felület tisztítását követően szakembereink elvégzik a kért munkálatokat. Előfordulhat, hogy a fólia felhelyezéséhez munkatársaink leszerelik a tükröket, vagy a kilincseket. Ennek szükségességéről azonban az előzetes konzultáció során mindenképpen tájékoztatást kap.

  • Végül az előre egyeztetett időpontban átveheti a gépjárművét.

oldalam.hu
Ezt a weblapot az MTT Média Kft. készítette. További információk: www.oldalam.hu